top of page

Stichting Indira Nepal

unnamed (1).jpg

Miss Diversity Netherlands zamelt geld in voor deze prachtige stichting. Wil je meer weten over wat de stichting doet? Scroll verder! 

indira.jpg

Stichting Indira Nepal is opgericht in 2018 met als doel het ondersteunen van opvanghuizen in Bhaisepati en Mahendranagar Nepal.

 

In nauwe samenwerking met de bestuurders en dagelijkse leiding in Nepal ondersteunen we met benodigdheden zoals keukengerei, vervoer en andere dagelijks benodigdheden.

Ook schooltassen, leesboeken en de studieruimte zijn belangrijke zaken waar we bij ondersteunen want alle kinderen krijgen een goede opleiding waarbij Engelse taal een grote rol speelt, dit zal ze ook in de toekomst helpen.

Ook voor vrijwilligers faciliteren we een verblijf om het van dichtbij te bekijken en de handen uit de mouwen te steken.

In 2019 is onder andere de studieruimte in Bhaisepati door een groep vrijwilligers onder handen genomen en in 2020 is er een bibliotheek ingericht. De materialen en werkzaamheden proberen we zoveel mogelijk bij lokale ondernemers en ambachtslieden uit te besteden zodat ook de gemeenschap er voordeel bij heeft.

 

We nodigen iedereen graag uit om op onze website te kijken voor meer informatie. www.stichtingindiranepal.nl

bottom of page