top of page

Winnaressen

2023

Studio2023W-1.jpg

Solange

Miss Teen Diversity Netherlands 2023

Bij de casting liep Solange eigenlijk al met de kroon op. Ze heeft vanaf dag 1 laten zien waarom zij de winnaar moest worden. Gemotiveerd en hardwerkend zijn de woorden die haar het beste omschrijven! (En altijd in voor een feestje!)

 

Maar laat je die in de maling nemen door die mooie glimlach. Solange heeft op een jonge leeftijd al veel meegemaakt. Zo heeft ze een depressie overwonnen en maakt ze zich nu hard voor jongeren met mentale gezondheidsproblemen. Met haar titel wil ze hier nog meer kenbaarheid aangeven!

Kelly

Miss Diversity Netherlands 2023

Kelly is een echte spring in het veld, altijd op zoek naar avontuur en straalt zodra ze een kamer binnen komt wandelen. Waar Kelly is, is gezelligheid. Ze brengt een hoop positiviteit met zich mee, wat ze dan ook weet over te brengen op anderen. 

 

Kelly zet zich in voor zelfacceptatie en body positivity. Dit is ook duidelijk terug te zien op haar socials, en zal in de loop van het jaar hier veel mee gaan doen. Kelly gaat 100% haar nieuwe avontuur aan als Miss Diversity Netherlands 2023!

Studio2023W-3.jpg
Studio2023W-2.jpg

Wendy

Elite Diversity Netherlands 2023

Wendy is 33 lentes jong en de eerste Elite Diversity Netherlands. Op het podium liet ze even zien dat zij een ware winnares is. Met meer dan 5 top 3 plekken bij de subtitels, waarvan ze Miss Witgebit 2023 werd, sleepte ze ook nog de award ‘Best in Interview’ binnen. 

 

Met haar grote sociale vermogen is ze de gezellige ‘moeke’ van de groep.  Doordat haar kinderen alle 3 hoogbegaafd zijn, zet ze zich in voor meer aandacht voor het onderwijs voor hoogbegaafdheid. Ook op social media is ze lekker aanwezig en deelt ze veel over haar sociale leven.

bottom of page