top of page

Winnaressen

2024

Studio2023W-1.jpg

Lauri

Teen Diversity Netherlands 2024

Bij de casting liep Solange eigenlijk al met de kroon op. Ze heeft vanaf dag 1 laten zien waarom zij de winnaar moest worden. Gemotiveerd en hardwerkend zijn de woorden die haar het beste omschrijven! (En altijd in voor een feestje!)

 

Maar laat je die in de maling nemen door die mooie glimlach. Solange heeft op een jonge leeftijd al veel meegemaakt. Zo heeft ze een depressie overwonnen en maakt ze zich nu hard voor jongeren met mentale gezondheidsproblemen. Met haar titel wil ze hier nog meer kenbaarheid aangeven!

Daphne

Miss Diversity Netherlands 2024

Daphne staat bekend om haar eerlijkheid en oprechtheid. Ook staat ze altijd klaar voor andere. Sinds ze een klein meisje is vind ze het al leuk om in de spotlights te staan en is de miss diversity titel dragen een droom die uitkomt!

Daphne wil meer bekendheid creëren over autisme. Zelf heeft ze ook een vorm van autisme en merkt ze dat hier veel vooroordelen over zijn. Ze wil laten zien dat je het niet aan de buitenkant kan zien, dat het voor iedereen anders is en wilt ze de stereotypes rondom autisme doorbreken!

Studio2023W-3.jpg
Studio2023W-2.jpg

Jacky

Elite Diversity Netherlands 2024

Wendy is 33 lentes jong en de eerste Elite Diversity Netherlands. Op het podium liet ze even zien dat zij een ware winnares is. Met meer dan 5 top 3 plekken bij de subtitels, waarvan ze Miss Witgebit 2023 werd, sleepte ze ook nog de award ‘Best in Interview’ binnen. 

 

Met haar grote sociale vermogen is ze de gezellige ‘moeke’ van de groep.  Doordat haar kinderen alle 3 hoogbegaafd zijn, zet ze zich in voor meer aandacht voor het onderwijs voor hoogbegaafdheid. Ook op social media is ze lekker aanwezig en deelt ze veel over haar sociale leven.

bottom of page